DASİ FORUMLARI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

al ßide ßuradan ßæk..

al ßide ßuradan ßæk.. Empty al ßide ßuradan ßæk..

Mesaj  profesor21 Cuma Eyl. 07, 2007 6:47 pm

Gözlerimin icine DaLdiqinda hani Bitanem Demistin ya Neden bitti ßu Rüya neden Ey büyük ASkim SÖyle bana hani Gözlerime bayilirdin ne Qlursa Qlsun Ama ne Qlursa Qlsun Beni yanLiz ßirakmazdin..Yine basLiyorum SözLerime Ayrilik Konum Tek Care Derdime Terk Ettin Neler ßiraktin ArKanda Söyle Sevdiqim benim yerime Özür Dilesene Sendin beni Terk Eden Benim yerime baskasini Secen Yüregimi Kalßimi hayatımı Yıktın ßiliyorSun tEk Carem Sensin Ama Sen Kırdın Yine beni DeliGibine Beynin Durmasin Arasin GözLerim Seni istesin Seni benim Kadar Sevsinler Sana benim Kadar hasret kaLsin Enketini Yunus KAdarken Dilek Tutmusum bir Kere yansin Cesedimi bulmustun iLacim OlaßilirmiSin Adini ßilmediqim ßeqLedim qeLmeLiSin Yok QLmussun ßu Yüzden..büyülüdür Kıyısında yasamayı Severmiyim büyülüdür ASkim SAna Qlan bu büyük Sevgim Engelidir yunus Kadarken Dilek tutmusum ßir isyan ugruna Gözlerimi unutmusum SAna Gitmis Köz Kalmisiz ikimize Qlan askimiz NeymiS Sevmek ßu Sanki Ölmek VarmiS Sevgimizde..ASkimdan Eririsen bir Gün geberSem..Acik Qlan anlim yine Acik kaLiCak Serefsizim GüzeLim ßir Gün sana Secde Edersem ßilsemki basimi Cellat aLiCak.Sen Sevdigimdin Meleqimdin neden AyriLdin Sen Tutamadigim Cicegimdin Birtanem Neden neden AyriLdin..Sen Sevdiqimdin Meleqimdin Neden AyriLdikkk..Sen Tutamadiqim Ciceqimdin ßirtanem Neden Neden AyriLdik..Sana Qlan yeminim Sana Qlan bu büyük Derdim icimde ne Varsa hepsi Senin Sana ait ßu Solmus kalßim Simdi Nerdesin Kim ßilir Nerelerde Kimin Kollarinda KimLerLesin acaba baskalarida SAna benim Verdiqim duygulari veririmi Acaba baskalari Seni ßenim Kadar Severmi Seni akLından Cikartip Yinede unutaßilirmi..Sen Sevdigimdin bebegimdin Söyle bana neden ayriLdik Sen Tutamadiqim Ciceqimdin birtanem Söyle benim herseyim hayatım Canımdın Kanımdın ACaba Q GüzeL ASkımızı Neden Yıktık bu Kadarmı Caßuq ßıktık ßuna inanamam ßeßeqim ßizim ASkimiz eßedi QlmaLiydi Demistin evet ßunlar Senin SözLerin hani ßana Seni Seviyorum Dediqin qünLerin..
profesor21
profesor21
adminn
adminn

http://www.dasi.yetkin-forum.com